tisdag 22 februari 2011

Välkommen till PIC - Privata Investerares Club

Välkommen till PIC - Privata Investerares Club

Börsen ska upp 20-30 procent i år

NYHETER FRÅN PIC. – Börsen ska upp 20-30 procent under 2011, förklarade Niklas Wellfelt, aktiestrateg vid Erik Penser Bank vid den senaste träffen med Privata Investerares Club. Med det stack Niklas ut hakan rejält och placerade sig bland topparna av positiva börsprognoser från de stora analyshusen.

Hur vågar du vara så optimistisk?

– Jag stöder mig framför allt på fyra goda skäl: bolagen är fortfarande lågt värderade, vinsterna ökar, vi är tidigt i konjunkturuppgången och vi kan räkna med en fortsatt expansiv penningpolitik internationellt, förklarar Niklas.

– En annan viktig förutsättning är att inte alla andra bedömare är lika positiva som jag.

Niklas Wellfelt följer upp sin prognos vid nästa PIC-träff den 14 mars.

Härlig säsongstart. Tack alla!

Det blev en fantastisk säsongstart för PIC. Fullt hus hos Pontus och härlig stämning på scenen och i salongen. Vi fick kloka aktieråd av Pensers aktiestrateg Niklas Wellfelt, fina skrönor från näringslivet av ekonomijournalisten Henric Borgström, nostalgiska nattklubbsminnen och engagerande råd om hälsa av PR-kvinnan Alexandra Charles, många tankeställare och mycket humor från Glada Hudik-ledaren Pär Johansson och en spännande inside-berättelse om det omöjliga uppdraget som SAS-VD av Mats Jansson.

En toppkväll och fullbokat tidigare än någon gång. Intresset för PIC är tydligt stigande. Programmet för nästa gång, den 14 mars, börjar ta form. TV-chefen Eva Hamilton kommer. Joachim Spetz från Penser ska tala kapitalförvaltning. Det blir också några färska aktietips. Sveriges råvaruguru Torbjörn Iwarson kommer. Vi har också ett halvt löfte från Sven Hagströmer, Öresund. Det kan bli en finansthriller.

Det enda du behöver tänka på är att boka i tid. Gör det nu!

Läs hela programmet inom kort här

Detta är Privata Investerares Club

Privata Investerares Club, PIC, är mötesplatsen för dig som är intresserad av affärer, börs, media, kultur, entreprenörer, privata investeringar och kapitalförvaltning. Vid varje möte träffar du spännande, kända och aktuella profiler som intervjuas på scenen medan du äter en god middag. En ovanligt njutbar kväll med en väl avvägd blandning av aktualiteter och fördjupning i angelägna ämnen presenterade under varmt personliga och ofta mycket underhållande former.

AVGIFT. Middag och evenemang kostar 595 kr för välkomstdrink, soppa, varmrätt m ett glas öl/vin, kaffe, kaka och hela det späckade programmet. Du betalar på plats vid ankomsten.

Gör så här

För att boka plats på våra träffar måste du vara medlem (kostnadsfritt). Registrera här.
När du är registrerad kan du logga in under fliken "Logga in|Boka Plats" och följa instruktionerna till höger på sidan.

Du som varit med på tidigare PIC-träffar är redan registrerad och har fått mail om dina inloggningsuppgifter. Är du osäker kan du skriva till oss här: "Kontakta PIC"

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar