tisdag 1 mars 2011

Sony Ericsson överger DLNA-planer för X10 - Mobil.se

Sony Ericsson överger DLNA-planer för X10 - Mobil.se
Den senaste uppdateringen till den stora X10-modellen från Sony Ericsson gav inte telefonen stöd för DLNA, en funktion som Sony Ericsson tidigare sagt skulle läggas genom en mjukvaru-uppdatering.
I mitten av förra året gick Sony Ericsson ut med sina uppdateringsplaner för X10-serien. Enligt den dåvarande planen skulle den stora X10 få två större uppdateringar under året, där och den sista skulle bland annat ge telefonen stöd för DLNA, alltså möjligheter att föra över och strömma mediafiler mellan olika enheter.

Nu meddelar Sony Erocsson på sin Product Launch Blog att man inte kommer att förse X10 med DLNA. Man uppger att det inträffat flera saker som gjort att man fått ändra de ursprungliga planerna, bland annat att man sedan dess tagit beslut om att dela upp den sista uppdateringen i två delar och att lägga till pinch-to-zoom-funktionen.

I samma inlägg kommenterar man också uppdateringsplanerna för de kommande Arc, Play och Neo. De kommer att ha version 2.3.2 av Android när de börjar säljas och ska sedan uppdateras till 2.3.3 kort därefter. Någon större skillnad när det gäller funktioner kommer dock inte att märkas, eftersom skillnaden mellan Android-versionerna i första hand gäller NFC-funktioner, något som de tre Sony Ericsson-telefonerna inte har.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar