torsdag 21 juni 2012

Senior konsult inom Workforce Management | Jobbsafari

Senior konsult inom Workforce Management | Jobbsafari

Mark Information, Stockholm

- Attraktiva och självständiga projekt
Vi vet att information i realtid är en av de mest värdefulla tillgångarna för ett företag. Mark Informations produktportfölj, ProMark, tar kontroll över hela Workforce Management processen i form av tids- och aktivitetsrapportering, bemanning, planering, analys och ledning. I projekten ser vi till att våra kunder får verkligt affärsvärde. Vi sätter kundens verksamhet i fokus och jobbar hårt tillsammans med kunden för att realisera målen. Mark Information har precis släppt en ny version av ProMark med nya lösningar, inklusive avancerad bemanningsplanering och verktyg för analys och beslutsunderlag.
Företaget upplever en betydande tillväxt och framgång, och har därmed stor tillströmning av nya spännande projekt. Därför söker vi nu en Business Consultant. Det väntar ett brett utbud av attraktiva och oberoende arbetsuppgifter, allt baserat på våra kunders Workforce Management processer.

Du kommer att utmanas och utvecklas
Som Senior konsult på Mark Information, blir du en del av det svenska laget av 5 personer. Du kommer att ansvara för en rad kundspecifika aktiviteter, allt ifrån analys och kravspecifikation till implementering och efterföljande service. Tillsammans med våra mycket kompetent kollegor kommer du att arbeta hand i hand med kunderna.
Detta är en spännande och mångsidig anställning med flera övergripande IT-utmaningar - du med din utåtriktade personlighet, erfarenhet och tekniska grunden kommer att erbjuda kunderna en kompetent sparringpartner och rådgivare. Placeringsorten är Stockholm, men kunderna finns över hela Sverige från Kalix i norr till Trelleborg i söder och från Norrtälje i öster till Göteborg i väster.
En position där du hjälper till att sätta agendan för både din och företagets framtida utveckling.

Du kan se fram emot
Ett spännande jobb i ett projektorienterat företag med stora ambitioner, där du blir en viktig tillgång i omfattande IT-projekt, hela vägen från införsäljning till strategisk kundutveckling. Du kommer att få arbeta med framstående kunder, där kunskapsutbyte är en viktig del av Mark Informations erbjudande.
De mest centrala arbetsuppgifterna kommer att vara:
  • Implementering av lösningar inom Workforce Management med syfte att effekivisera kundens verksamhet, bland annat Business intelligence
  • Komplex lösningsförsäljning i form av kundunik systemutveckling
  • Bedriva merförsäljning på befinlig kund gällande mjuk- och hårdvara
  • Projektledning
  • Kundutvecklingsmöten där kartläggning ingår med identifiering av förbättringsområden
  • Delta i utveckling och förbättring av vår Workforce Management lösning
Du kommer att ha duktiga och engagerade kollegor, som också går upp i att ta hand om en opretentiös, givande och socialt god arbetsmiljö. Vi erbjuder flexibla arbetsförhållanden och konkurrenskraftiga anställningsförmåner.

Din personlighet gör skillnaden
I denna spännande tjänst krävs erfarenhet, i form av applikationskonsult eller produktspecialist med en relevant IT-teoretisk bakgrund. Erfarenheten kan komma från tidigare arbete som konsult, men i grunden besitter du förståelse för kundens verksamhet och har en stolthet i att ge god kundservice. Som person är du proaktiv, utåtriktad och bygger relationer långsiktigt. Vi ser framför oss en person som gärna vill bredda sig som Business Consultant och som kittlas av en affärsmässig dialog med kunderna. Du talar flytande Svenska och Engelska, både muntlig och skriftlig. Du skapar förtroende och tillit inför kunden genom de lösningar du rekommenderar. Detta gör du med stöd av din erfarenhet, din professionella insikt och naturlig tyngd. Du är innovativ nog att utveckla lösningen och praktiska nog att genomföra den. Dessutom måste du vara flexibel i förhållande till resa i samband med kundbesök runt om i Sverige.
Din akademiska bakgrund är högskoleutbildning inom ekonomi eller teknik. Du har minst fem års arbetslivserfarenhet inom relevant område.

Välkommen med din ansökan
Om du känner igen dig i denna beskrivningen så är du välkommen att kontakta Henrik Trolle, VD Mark Information Sverige AB, på +46 0708-95 83 01 eller via mail: htr@mark-info.com.

Om Mark Information
Vi erbjuder lösningar som stöder våra kunders övergripande mål och affärsprocesser, och vi är med hela vägen från utveckling av strategier för systemutveckling och genomförande till realisering av affärsvärd. Vi vill locka begåvade och högt kvalificerade människor som vill göra en skillnad. Mark Information har en platt organisation där kunskap är allmänt närvarande, och där varje medarbetare har en hög grad av frihet under ansvar. Vi betonar en informell kultur och har genom åren uppnått en hög grad av förtroende för några av de största och mest framgångsrika företagen. På detta sätt har vi fått tillgång till kundernas kärnprocesser inom Workforce Management och utvecklat en unik kompetens. Vårt huvudkontor finns i Danmark med dotterbolag i Sverige, Norge och England. Se mer på www.mark-info.se.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar