fredag 22 juni 2012

Strategic Partner Manager jobb i Stockholm, Stockholms Län Sverige

Strategic Partner Manager jobb i Stockholm, Stockholms Län Sverige

Den Kuoni Group är ett av världens ledande globalt verksamma resor organisationer med fler än 13'000 anställda i över 50 länder världen över. Fokuserar på nöjesresor och Destination Management Kuoni verksamhet.
För vår nordiska Fritid flygresor Apollo Vi söker nu att rekrytera en


Strategisk Partner Manager


I detta läge har du möjlighet att göra en skillnad genom att utveckla och driva tillväxt och framgång i Apollos nya dynamiskt förpackade på nätet produkten. Du kommer att ta över projektet ledningen och inkomster ansvar över detta nya affärsområde. Är den viktigaste Kontaktperson för extern partner, vi samarbetar med på detta projekt, kommer du att klara den digitala kanalen aktiviteten (PPC, dotterbolag, partnerskap, meta sökning, SEO) samt utarbeta nödvändiga interna processer.


Dina huvudsakliga uppgifter:
Maximera prestanda och lönsamhet Apollos dynamiskt förpackade online plattform som tillhandahålls av en extern partner Detta omfattar.:

    
Säkerställa lämplig presentation av Apollo varumärket
    
Förstå matchen mellan efterfrågan och varuförsörjning
    
Utveckla kostnadseffektiva marknadsföringsaktiviteter för att driva produkten sökningar och bokningar
    
Säkerställa produkt konkurrenskraftiga priser och ytterligare produkt köps av Partner vid behov
    
Säkerställer optimal prestanda center Partner kontakt verksamheten
    
Hantera bokning revisions-och Partner fakturering process


Samarbeta med våra interna team måste du se till att följande aktiviteter utförs med framgång (icke uttömmande):

    
Optimal meddelandehantering internt och externt av den nya partnern erbjudandet

    
Maximal trafik körning från den löpande Apollo webbplatser

    
Intäkter utveckling av kompletterande produkter utöver partnern erbjudandet

    
Jämna i-resort verksamheter där Apollo redan finns

    
Integrering av kunddata med befintlig Apollo system

    
Korrekt och snabb rapportering av Partner P & L


Som en idealisk kandidat du kommer att ha en kandidatexamen i marknadsföring eller ett närliggande ämne och minst 5 års relevant bakgrund inom digitala kanaler och e-handel med visat framgång i hanteringen av partners / tredje erbjudanden part. Du behärska verktygen för att maximera trafiken på ett på nätet plattform och är väl förtrogna med PPC, dotterbolag, partnerskap, Meta sökning och SEO. Som person med gedigen erfarenhet av projektledning du visa enheten och motståndskraft, även när de agerar under press och du är villig och kan leverera utmärkta resultat i tid. Att vara ett starkt team spelare du kan utveckla och upprätthålla goda relationer med interna och externa intressenter. hjälper dig att övertyga och övertala andra och att skapa win-win resultat, även om en överenskommelse verkar omöjligt Ditt goda förhandlingar och påverkar färdigheter. Även om du visar en stark konkret tillvägagångssätt, kan du hitta rätt balans mellan hög nivå förvaltning och detaljer orientering.
Utmärkt muntlig och skriftlig kommunikation kunskaper i engelska är ett måste för denna roll, ytterligare språkkunskaper (svenska och / eller andra nordiska språk) en klar fördel.


Kuoni erbjuder stora möjligheter till personlig utveckling och lärande och du får chansen att arbeta med ljusa, mycket motiverade människor i en dynamisk global organisation.


Arbetsbelastning: 100%
Job Plats: Stockholm / Sverige
Startdatum: enligt överenskommelse

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar