onsdag 18 juli 2012

Infographic: The Ten Things We Fear (And Love) About BYOD - Forbes

Infographic: The Ten Things We Fear (And Love) About BYOD - Forbes

För två år sedan var BYOD bara en förkortning jockeying för godkännande av Technorati.
Idag är BYOD en full-on fenomen, den dominerande sätt på vilket tabletter som iPad och Android smartphones som Samsung Galaxy S är på väg in företag. Detta sker i vanlig mening och med fullt godkännande av IT-chefer och CIO: er.
Ta Cisco Systems, där anställda använder mer än 50.000 mobila enheter, alla som de själva väljer. Eller skyddsåtgärder Properties, vilket uppmuntrar sina 8000 inspektörer frilans hem att beväpna sig med iOS och Android-enheter. Eller min arbetsgivare, SAP, som har antagit Genius Bars istället för traditionella IT Hjälpcentraler för att hjälpa arbetstagare välja rätt mobil enhet.
Tillväxten av intresset för BYOD är ännu starkare på nätet. Det är 14 gånger mer uppmärksamhet kring BYOD än det var för ett år sedan. Det är enligt forskning av SAP och dess sociala intelligens partner, netbase.
Tillsammans har vi granskat ett års data, inklusive mer än 100.000 nämner i BYOD i bloggar, artiklar nyheter, sociala nätverk som Facebook och LinkedIn, Twitter, recensioner, kommentarer och mycket mer.
(Obs!.. Detta är den första i en månatlig serie av SAP och netbase analysera de senaste trenderna företagets teknik Framtida Infographics kommer att undersöka cloud computing, social, rörliga och mer du vill veta mer, läs min kollega Todd Wilms blogg här.)
Trots det obestridliga hype, fann vi att BYOD är något som folk ändå vill (Net Sentiment: 34) och djupt intresserad av (Passion Intensitet: 31).
Men som Isaac Newton en gång noterades för varje handling finns en likvärdig och motsatt reaktion. På samma sätt för varje blogg att argumentera "BYOD är ett mycket effektivt sätt för företagen att minska kostnaderna på utrustning," det finns en tweet förklara "Shocker att det inte sparar pengar. Jag slår vad om att det inte har ökat produktiviteten, heller. "
För varje kommentar att "BYOD ökar lärare ångest. Skolor har i stort sett misslyckats med att inspirera lärare att använda datorer i jämna gångvägar efter tre decennier av försök, "det var det genmäle att" BYOD skulle kunna minska läraren ångest för dem som fick utöver det koncept som de var expert på rummet. "
Vi bestämde oss för att rangordna de fem positiva kommentarer om BYOD mot de fem negativa och visa dem för dig, Infografi-stil.

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar