söndag 26 augusti 2012

Adaptive Computing Signs Agreement with IQT to Develop Cloud Computing Operating System with Moab

Adaptive Computing Signs Agreement with IQT to Develop Cloud Computing Operating System with Moab

Adaptiv Computing tecknar avtal med IQT att utveckla Cloud System Computing Drift med Moab
Adaptiv Computing, en leverantör av privata moln ledning och High Performance Computing (HPC) arbetsbelastning programvara, har meddelat ett strategiskt partnerskap och teknikutveckling avtal med In-Q-Tel (IQT) för att skapa ett system moln arbetar genom att integrera Moab Cloud Suite och en open source privata moln plattform. Genom att integrera best-of-breed-komponenter avser adaptiva för att möjliggöra bredare tillämplighet av privata moln inom underrättelsetjänsten, liksom på den kommersiella marknaden.
Moab policy-baserade beslut motorn är konstruerad för att öka öppen källkod moln, vilket gör den mer effektiv och kapabel som ett moln operativsystem. Moab ger principbaserad optimering till molnet ledning, hantera resursfördelning, migration, bokningar underhåll, etcetera. Kombinera dessa funktioner med öppen källkod kan organisationer spara både tid och pengar.
"Det Moab integration med öppen källkod kommer att leda till ökad flexibilitet och kostnadsbesparingar för IQT kunder inom underrättelsetjänsten", säger Rob Clyde, VD för Adaptive Computing. "Vi är hedrade att vara en del av detta strategiska partnerskap och ser fram emot ett ömsesidigt givande förhållande."
Detta partnerskap kommer att principbaserad optimering till öppen källkod plattform som möjliggör mycket bredare införande för privata moln.
"Adaptiv Computing har omfattande erfarenhet av molnet programvara och dess unika utvecklingsmöjligheter gör företaget relevant för behoven i både regeringen och kommersiella marknaden", säger Robert Ames, Senior Vice President med ansvar för informations-och kommunikationsteknik praktik på IQT. "Vi är glada detta strategiska partnerskap kommer att bidra till att öka våra kunders tillgång till denna viktiga teknik."
Om Adaptiv ComputingAdaptiv Computing är den största leverantören av högpresterande datorer (HPC) arbetsbelastning programvara och förvaltar världens största miljö cloud computing med Moab, en självoptimerande dynamisk privat moln lösning och HPC arbetsbelastning ledningssystem. Moab, en patenterad flerdimensionell intelligens motor, levererar policybaserad styrning, så att användarna kan konsolidera och virtualisera resurser, fördela och hantera program, optimera servicenivåer och minska driftskostnaderna. Adaptiv Computing erbjuder en portfölj av Moab moln ledning och Moab HPC arbetsbelastning produkter förvaltning och tjänster som accelererar, automatisera och self-optimera IT-arbetsbelastningar, resurser och tjänster i stora, komplexa heterogena datormiljöer som HPC, datacenter och cloud.
Om IQTI-Q-Tel är en icke-vinstdrivande, strategisk värdepappersföretag som arbetar med att identifiera, anpassa och leverera innovativa tekniska lösningar för att stödja uppdrag av den amerikanska underrättelsetjänsten. Lanserades 1999 som ett privat, oberoende organisation, är IQT uppdrag att identifiera och samarbeta med företag som utvecklar banbrytande teknik som tjänar nationella säkerhetsintressen i USA. Arbeta från en framväxande strategisk plan definierar underrättelsetjänsten kritiska tekniska behov, engagerar IQT med entreprenörer, nystartade, forskare och investerare för att leverera teknik som ger överlägsen kapacitet för CIA och bredare underrättelsetjänsten.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar