fredag 7 december 2012

QlikView 11 - Vi är din konsult och partner inom Beslutsstöd

QlikView 11 - Vi är din konsult och partner inom Beslutsstöd

QlikView – Verktyget för beslutsstöd

QlikView är ett verktyg för beslutsstöd (Business Intelligence) som används för att hämta och presentera information på ett användarvänligt och effektivt sätt. Information kan hämtas från en eller flera datakällor; affärssystem, tidrapporteringssystem, data warehouses, Excelfiler, webbinformation etc.

Dela vår framgång som QlikView partner till QlikTech

QlikView är det ledande verktyget för beslutsstöd på den svenska marknaden och utökar ständigt sina marknadsdelar. QlikTech som är företaget bakom framgången ser nu att majoriteten av de svenska kunderna väljer QlikView som beslutsstöd. Detta beror bland annat på att investeringen betalar av sig på så kort tid som 6,5 månad. Exsitec har över 10 år som QlikView partner vilket är bland de längsta i branschen, och en QlikView konsult från oss hjälper kunder med allt från idé till genomförande.
Framgången med QlikView bygger på följande:
  • Affärsupptäckter främjas genom att låta användarna ställa relevanta frågor och få svar genom hur informationen är associerad.
  • Information kan visualiseras och analyseras på ett sätt som traditionella rapport och beslutsstödslösningar inte klarar av.
  • Upptäckter kan delas med kolleger vilket gör att hela verksamheten kan samarbeta, analysera och fatta beslut på samma information.
  • Framtagning av appar går snabbt och användarna kan enkelt ändra och anpassa apparna efter egna behov med bibehållen dataintegritet.
  • Enkelt gränssnitt för dator, surfplatta och mobil förenklar beslut var och när som helst.

QlikView konsult för bättre verksamhet

Efter 10 år som QlikView partner så har vi utvecklat och förbättrat våra processer för leverera dessa värden till våra kunder. Allt för att göra kundens vardag enklare och roligare. Därför tror vi att Exsitec är din QlikView konsult för bättre verksamhet! Kontakta oss så berättar vi mer!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar