fredag 7 december 2012

Visma Business affärssystem optimerar din verksamhet – Exsitec

Visma Business affärssystem optimerar din verksamhet – Exsitec

Visma Business affärsystem

Visma Business är affärssystemet för det dynamiska företaget. Det erbjuder överlägsen flexibilitet och kontroll ända ner på användarnivå för hela ert företags alla processer. Med Visma Business Design får ni ett verksamhetsanpassat affärssystem till minimal utvecklingsinsats.

Visma Business är en produkt från Visma Software AS som är Nordens största leverantör av affärssystem. Systemet kombinerar modern arkitektur med många års erfarenhet av utveckling. All information i Visma Business är direkt tillgänglig för alla moduler. Med bara en knapptryckning når användarna all lagrad information inom sin behörighet.

Exsitec är idag Sveriges största Visma-partner med ett komplett utbud av tjänster för implementering och drift av Visma Business. Vi har lång erfarenhet av att driva och underhålla affärssystemsprojekt för en mängd branscher och storlekar på företag. Våra konsulter är rutinerade projektledare och konsulter som tar ansvar för projektet från förstudier till acceptanstester. När ert affärssystem är i drift stödjer vi er med support, förvaltning och vidareutveckling. Vårt mål är en långsiktig kundrelation och vi vet att det kräver omtanke och nära samarbete för att uppnå det.

Visma Business Design är ett komplett affärssystem med helt integrerade moduler för ekonomi och logistik. Systemet har moduler för redovisning, kund-, leverantörsreskontra, inköp, lager och tidsredovisning mm samt integrerade funktioner för e-fakturering, EFH, webb-shop, CRM och BI system. Därför används Visma Business idag inom de mest skilda branscher och organisationer – verksamheter som gjort systemet till sitt eget med väl anpassade rutiner och en stimulerande visuell miljö för högre effektivitet och bättre lönsamhet.

Vi på Exsitec har infört systemet hos fler än 300 kunder och har under åren arbetat i en stor mängd branscher – som tillverkande- och tjänsteindustri, entreprenad, handel, logistik och publik verksamhet. Vår personal har en bred och djup erfarenhet från många av de kända affärssystemen som Movex/M3, ASW, IFS Applications, Microsoft Dynamics, Scala och SAP. Vi är stolta över att kalla oss affärssystemspecialister.

Kontakta oss så berättar vi mer!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar