torsdag 17 oktober 2013

Androidarkivet: Google now | Swedroid | Nordens största Androidcommunity

Androidarkivet: Google now | Swedroid | Nordens största Androidcommunity

Du bläddrar i Androidarkivet: google now

Vi testar privata betan av hemskärmsappen Aviate

Postat:
19:21- 2013-10-16
Skribent:
Lars A
Kommentarer:
404
Vi testar privata betan av hemskärmsappen AviateDet råder ingen brist på hemskärmsappar för Android. Knappt någon hemskärmsersättare har dock lyckats skapa lika många spaltmeter som Aviate redan under betastadiet. Aviate är en ovanligt seriös satsning från San Francisco-baserade utvecklaren ThumbsUp Labs som vill förbättra navet i våra telefoner. Ett par av grundarna är före detta Google-arbetare: William Choi arbetade tidigare med Googles […]Läs vidare: "Vi testar privata betan av hemskärmsappen Aviate"

Ännu en video visar hur Googles röstsökning kan användas

Postat:
12:32- 2013-09-10
Skribent:
Lars A
Kommentarer:
18
Ännu en video visar hur Googles röstsökning kan användasDet finns många videor på YouTube som illustrerar hur Googles och Androids röstsökning kan användas. Sedan Jelly Bean släpptes förra sommaren har Androids röstsökning förbättrats markant och svaren visas vanligtvis i form av små kort. En tio minuter lång video går igenom hur röstsökningen fungerar. Appen förstår sammanhang och kan exempelvis svara på följdfrågor utan […]Läs vidare: "Ännu en video visar hur Googles röstsökning kan användas"

Googles anteckningsapp Keep får stöd för påminnelser

Postat:
0:41- 2013-08-22
Skribent:
Lars A
Kommentarer:
39
Googles anteckningsapp Keep får stöd för påminnelserI våras släppte Google en egen anteckningsapp som heter Keep. Anteckningarna synkroniseras med ens Google-konto och går att nå oavsett om du skriver på mobil, surfplatta eller dator. Sökjätten har nyss börjat skicka ut en större uppdatering av appen som bland annat bjuder på plats- och tidbaserade påminnelser. Keep arbetar tillsammans med Google Now för […]Läs vidare: "Googles anteckningsapp Keep får stöd för påminnelser"

Ny version av Google Now med widget och fler kort går nu att ladda hem till Jelly Bean-enheter

Postat:
11:08- 2013-02-14
Skribent:
Lars A
Kommentarer:
35
Ny version av Google Now med widget och fler kort går nu att ladda hem till Jelly Bean-enheterDen Google Now-widget vi hörde talas om för ett par dagar sedan går nu att ladda hem i Play Store genom en uppdatering av Googles sökapplikation. Widgeten fungerar precis som väntat: den visar information och när man trycker på ett fält tas man till motsvarande sektion i Google Now. Läs vidare: "Ny version av Google Now med widget och fler kort går nu att ladda hem till Jelly Bean-enheter"

Supportsida indikerar att Google Now får egen widget

Postat:
11:21- 2013-02-12
Skribent:
Lars A
Kommentarer:
23
Supportsida indikerar att Google Now får egen widgetPå ett vis är det märkligt att Google Now inte redan har en tillhörande widget, då informationen appen presenterar är av typen man gärna har snabb och enkel tillgång till. En referens till en Google Now-widget har nu dykt upp på en av Googles supportsidor.Läs vidare: "Supportsida indikerar att Google Now får egen widget"

Officiella Nexus-kanalen publicerar ny reklamfilm för Nexus 4 och Google Now

Postat:
11:08- 2013-02-11
Skribent:
Lars A
Kommentarer:
49
Officiella Nexus-kanalen publicerar ny reklamfilm för Nexus 4 och Google NowGoogle har publicerat ännu en reklamfilm vilken följer företagets tidigare utstakade format. Enheten som figurerar i annonsen är sökjättens och LGs samarbete Nexus 4 och fokus ligger som flera gånger tidigare på appen Google Now. Vi får först se en mamma i Chicago som genom Google Now får reda på hur lång tid det kommer […]Läs vidare: "Officiella Nexus-kanalen publicerar ny reklamfilm för Nexus 4 och Google Now"

Vanliga Google går att använda precis som sökappen i Jelly Bean

Postat:
15:16- 2013-01-15
Skribent:
Lars A
Kommentarer:
25
När Jelly Bean släpptes i somras fick Android en ny och förbättrad sökapplikation som bland annat innehåller Google Now. Sökappen kan därtill ge svar på en lång rad olika frågor ställda i form av vanlig meningar, som om man hade frågat en människa. Koncisa kommandon brukar också fungera bra. Svaren visas då i form av […]Läs vidare: "Vanliga Google går att använda precis som sökappen i Jelly Bean"

Lista över engelska röstkommandon i Google Search

Postat:
7:52- 2012-12-10
Skribent:
Lars A
Kommentarer:
22
Det har rått delade meningar om vad man ska referera till som ”Google Now” och vad man istället ska kalla ”Google Search-appen”. På enheter som kör Android 4.1 Jelly Bean eller senare är Google Now en del av appen Google Search. När Google-anställda androidexperten Romain Guy kallar hela rasket Google Now borde det dock vara […]Läs vidare: "Lista över engelska röstkommandon i Google Search"

Google Search kan kontrollera appar men funktionaliteten är begränsad

Postat:
15:05- 2012-11-20
Skribent:
Lars A
Kommentarer:
24
Appen Google Search (som prisbelönta Google Now är del av) blev långt smartare i och med Jelly Bean. Den kan ge svar på alla möjliga frågor som ställs genom vanligt tal och visa resultaten genom små informativa rutor och fungerar på så vis som en liten allvetande dator. Google Search är tyvärr dock inte särskilt […]Läs vidare: "Google Search kan kontrollera appar men funktionaliteten är begränsad"

Google Now utses till årets uppfinning av tidskriften Popular Science

Postat:
16:14- 2012-11-16
Skribent:
Lars A
Kommentarer:
39
Popular Science är namnet på en amerikansk månatlig tidskrift med rötter som sträcker sig ända tillbaka till 1872. Tidskriften publiceras av Bonnier Corporation som ägs av svenska Bonnier Group. Varje år utser Popular Science årets uppfinning och bland tidigare vinnare finner vi till exempel digitalkameran, spelsystemet Atari och Apples iPhone. Google Now lanserades tillsammans med […]Läs vidare: "Google Now utses till årets uppfinning av tidskriften Popular Science"

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar