lördag 18 januari 2014

Joors slopar deaktivering och uppsägningstid - Joors

Joors slopar deaktivering och uppsägningstid - Joors

Joors användare har sedan tjänsten lanserades 2012 kunna surfa helt utan månadskostnad och nu blir tjänsten ännu bättre. Inga SIM-kort kommer att deaktiveras för att de inte används tillräckligt ofta. Samtidigt väljer Joors att helt slopa uppsägningstiden.

– Vi vill att Joors ska vara en enkel och ärlig operatör. Genom att sluta deaktivera användare som inte förbrukar en viss mängd data gör vi vårt abonnemang ännu enklare och bättre för alla kunder, säger Tomas Olsson, VD för Joors i Sverige.

Tidigare har de användare som inte förbrukat minst 50 MB data under en 60-dagarsperiod deaktiverats. Eftersom Joors nu helt slutar med sådan deaktivering behöver användare inte bry sig om huruvida de har förbrukat tillräckligt mycket data. Istället kan de vara säkra på att abonnemanget alltid är aktivt och redo att användas.

– Du behöver inte längre fundera på om ditt abonnemang är aktivt eller inte. När du vill använda Joors är det bara att koppla upp dig och börja surfa, säger Tomas Olsson.

Eftersom Joors är reklamfinansierat är månadsavgiften alltid noll konor. Reklamen visas endast vid ett par tillfällen per dag och avbryter inte användaren. Den visas främst när en användare kopplar upp sig eller väcker sin enhet ut viloläge. Reklamen uppfattas inte som störande av Joors användare, istället ger den ett mervärde genom de erbjudanden som visas.

Även uppsägningstiden tas bort
Joors väljer även att helt slopa uppsägningstiden. Abonnemanget har sedan tidigare inga månadsavgifter och ingen bindningstid, nu kan kunden även avsluta sitt abonnemang precis när den vill.

– Som kund hos Joors är du aldrig bunden till något. Tjänsten kostar noll kronor per månad och du använder den så ofta eller sällan du vill. Vårt abonnemang passar därför perfekt i surfplattan eller som extrauppkoppling till datorn när du är utanför hemmet, säger Tomas Olsson.

De flesta andra operatörerna har idag tre månaders uppsägningstid på sina abonnemang, detta först efter att bindningstiden gått ut. Joors mobila bredband är helt fritt från bindnings- och uppsägningstid. Det gäller för såväl nya som befintliga kunder.

Många nyheter kommer under 2014

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar